ONTDEK ONZE COLLECTIE

MONTANA | PORTLAND | DETROIT | RIVERSIDE

De eettafel anno 2021 is allang niet meer alleen een tafel waaraan gegeten wordt. Het dagelijks leven beweegt zich rondom de eetkamertafel. Samen ontbijten, even de krant lezen of met een kop koffie gezellig bijpraten met familie of vrienden. Bij RevWoodz hebben we een ruim aanbod aan bijvoorbeeld ronde moderne eettafels. Of toch liever ovaal of vierkant?  Een moderne eetkamertafel van RevWoodz past altijd en creëert de juiste sfeer.

Handgemaakt

Gewoon in Nederland

Garantie & Service

Dat is RevWoodz

Eigentijds Design

Breed assortiment

MONTANA | OVAAL

Opvallend, uniek & speels

Een trendy ovale eetkamertafel die opvalt en ook nog eens praktisch is in gebruik! Het blad kan worden uitgevoerd in Eiken, Bamboe, Linoleum of Fenix. De bijzondere stalen ‘knikpoot’ geeft eetkamertafel ‘MONTANA ‘ een trendy look. De tafel laat zich makkelijk combineren met diverse stijlen eetkamerstoelen.

Helder en Transparant

Eerlijk zijn over je product

Géén verborgen kosten; zo werken wij!

PORTLAND | ROND

Trendy, ruimtebesparend & gezellig

Een ronde eetkamertafel is stijlvol en creëert een gezellige sfeer. Het blad kan worden uitgevoerd in Eiken, Bamboe, Linoleum of Fenix. De bijzondere stalen ‘knikpoot’ geeft eetkamertafel ‘PORTLAND ‘ een trendy look. De tafel laat zich makkelijk combineren met diverse stijlen eetkamerstoelen.

Mooie momenten deel je aan Tafel

Gezellig tafelen met vrienden

DETROIT | VIERKANT

Modern, functioneel & ruimtelijk

Met een vierkante eetkamertafel kun je een eetkamer op een originele en veelzijdige manier inrichten. Deze vorm is met name geschikt voor kleinere ruimtes, maar komt ook tot zijn recht als vrijstaande tafel in een grotere ruimte. Het blad kan worden uitgevoerd in Eiken, Bamboe, Linoleum of Fenix. Het bijzondere stalen kruisonderstel zorgt voor een trendy look met voldoende beenruimte. De tafel laat zich makkelijk combineren met diverse stijlen eetkamerstoelen.

Van de makers van Skwurl Nutty Originals

De leukste kinderbedden vind je bij Skwurl
skwurl steigerhouten kinderbedden logo revwoodz

RIVERSIDE | RECHTHOEK

Karakter, eye-catcher & tijdloos

Een rechthoekige eettafel biedt ruimte aan tafel voor iedereen die aanschuift. Praktisch is de mogelijkheid om de tafel tegen een muur te plaatsen en de mogelijkheid een extra tafel aan te sluiten wanneer de groep groot is. Het blad kan worden uitgevoerd in diverse materialen en/of afwerkingen, zoals eikenhout, bamboe, linoleum- of Fenix. Het bijzondere stalen kruisonderstel geeft tafel ‘RIVERSIDE’ ‘ een trendy look en zorgt voor voldoende beenruimte.

                  Contact RevWoodz

We horen graag van je

Wij zijn bereikbaar

+31 75 641 4964

info@revwoodz.nl

Volg RevWoodz op Facebook

Volg ons op Social

facebook logo png transparent background i17 300x225 1
instagram logo png transparent background i17 300x225 1