een eye-catcher met eikenhout

Eiken tafelblad

Eikenhout heeft een warme en natuurlijke uitstraling en kan op vele manieren afgewerkt worden. Hierdoor kun je een eigen look creëren die past bij jouw smaak en interieur. Door te spelen met de vorm en de afwerking zorg je voor een echte eyecatcher in je huis!

De tijd van alleen rechte tafels ligt al ver achter ons. Ook al is dit model nog altijd populair (en vaak ook erg praktisch) zijn er nieuwe vormen die er voor zorgen dat een eikentafel past bij ieder interieur. Denk bijvoorbeeld aan een ronde versie, waarmee je veel makkelijker gesprekken hebt met iedereen aan tafel. Of aan een ovale tafel die er voor zorgt dat je wel veel mensen kwijt kunt maar niet zo massief oogt in je kamer.

Al onze tafelbladen zijn standaard 4 cm dik en op vrijwel iedere afmeting te bestellen. De bladen bestaan uit brede vallende lamellen. Dat betekent zoveel als dat het blad is opgebouwd uit verschillende brede planken. Na het lijmen en volledig afwerken ontstaat zo een prachtig rustiek blad.

Deze prachtige uitstraling wil je natuurlijk wel graag zo lang mogelijk behouden. Daarom werken wij de tafel desgewenst af met Skylt. Deze unieke verwerking zorgt er voor dat je geen kleurverschil ziet tussen een behandeld en onbehandeld eiken tafelblad. Valt er een keer een glas om, dan is dat met deze afwerking geen enkel probleem.

Maar zoek je iets unieks, denk dan bijvoorbeeld eens aan een zwarte afwerking. De tafel krijgt dan een strak donkere uitstraling wat erg mooi staat in een modern interieur.